Pitanja i odgovori

P: Ako ne možemo biti prisutni za vrijeme čišćenja, koliko smo sigurni?
O: Svi djelatnici su prijavljeni i sa potvrdom MUP-a o nekažnjavanju. Sve eventualne štete (do sada ih nije bilo) refundiramo. Uz to od nas dobivate račun, dakle sve je legalno i sa pravnim posljedicama.

P: Koliko vremenski traje dubinsko čišćenje?
O: Teško je procijeniti, sve ovisi o tome koju uslugu ste odabrali i koliko detalja imate u domu. Recimo u stanu od 50 m2 od prašine se čisti 300 m2, a tu su još i svi detalji koji se nalaze u domu. Cilj je izbaciti svu prašinu, pa to naravno i potraje malo duže nego klasično čišćenje.

P: Što ako nismo zadovoljni obavljenom uslugom?
O: Račun je garancija, koja je temelj za eventualnu reklamaciju. Svaki propust dužni smo ispraviti.

P: Koliko treba čekati za procjenu usluge dubinskog čišćenja?
O: Nema nikakve procjene kod nas, vrijednost usluge iskazana je u cjeniku i ne ovisi o stupnju zaprljanja itd. Dovoljno je telefonom, elektronskom poštom ili na našoj web stranici dogovoriti termin. Prije termina čišćenja nemamo potrebe ulaziti u Vaš dom.

P: Imamo kućne ljubimce, kamo da ih smjestimo?
O: Nama nikakvu smetnju ne predstavljaju ljubimci. Naravno da ćete zaštititi ljubimca ukoliko mu smeta aparat ili prisustvo stranaca.

P: Možemo li biti sigurni da ćemo dobiti bonus?
O: Naravno. Za svakoga klijenta otvara se kartica koju čuvamo godinu dana, a nakon toga se poništava. Bonus je osmišljen kako bi svima omogućili bezbolnije održavanje s obzirom da su u porastu bolesti uzrokovane grinjama. Vi dobivate ovjereni formular, dakle sve je legalno.

P: Koliko često trebamo čistiti da nam se prizna bonus?
O: Zdravom organizmu dovoljno je svaka 3 mjeseca očistiti krevet, tepih i tapecirani namještaj. Naše tijelo je najbolji pokazatelj, ako smo malo slabiji.. treba možda biti i kraći rok. Ako netko po 6 mj. ne čisti ono najbitnije u domu, već samo ima potrebe prije blagdana, nažalost neće moći iskoristiti bonus. Što se tiće dubinskog čišćenja stana, ovisi samo o Vama u kakvom ozračju želite živjeti.